Klussenservice Jakob de Ruiter - Voor al uw klussen in en om uw huis
Bedankt voor uw bezoek!

Welkom op de website van klussenbedrijf Jakob de Ruiter. Hét klussenbedrijf dat zich richt op groot en klein onderhoud en renovatie aan huis en tuin. Voor timmerwerkzaamheden, kleine verbouwingen, loodgieterwerk, montage en installatie en meer, kunt u terecht bij Klussenservice Jakob de Ruiter.   

Onderhoud is van groot belang voor het behoud van uw bezit; de bouwkundige staat van uw woning is goed en blijft goed. Door onderhoud te plegen investeert u weliswaar in materialen, maar u voorkomt daardoor een hoop ongemak en de hogere kosten die hier uit voorvloeien. 

Onderhoud is de beste manier van bezuinigen. Maar vaak komt het er niet van: u heeft het druk of heeft niet het juiste gereedschap of kennis om onderhoudsklussen te doen. Jakob de Ruiter kan u hierbij van dienst zijn en u desgewenst adviseren.   

Klussenservicebedrijf Jakob de Ruiter heeft veel ervaring op het gebied van onderhoud en renovatie in en om het huis. Interesse? Advies nodig? Neem contact op met Jakob de Ruiter via de mobiele telefoon: 06 – 19257658, (bij geen gehoor: 0596 – 571897) of via de mail: klussenservicejakobderuiter@gmail.com

Ook na kantooruren en in het weekend kunt u terecht bij Jakob de Ruiter.   Onderhoud = goed voor de portemonnee!

We hopen u snel terug te zien! Houd onze site in de gaten voor het laatste nieuws. Er volgt nog veel meer!
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint